torsdag den 5. marts 2009

Santiago

Fra San Pedro, som er en lille touristflaekke i nordoest chile, tog vi stik syd mod Santiago (jeg skriver touristflaekke, fordi at ALT i denne by, mest af alt mindede om en slags kulisse, á la westernbyen i Legoland, bare uden cowboyhatte... og lego). Denne tur boed paa 24 lange timer i bus. Til sammenligning tager det en 80 m hoej mand ca. 3 doegn, at gaa fra Koebenhavn til Madrid!

Endelig fremme, og pludselig var alt normalt. Foerste indtryk af Santiago, var en by som mest af alt minder om hvilken som helst by i SydEuropa (paanaer Faliraki, paa Rodos, som er et sygt sted, indtaget af gale og solroede englaendere). Vi indlogerede os paa Casa Roja, et stort hostel med tilhoerende pool, hvilket var et stort hit, paa de over 30 graders varme eftermiddage!
Om soendagen, tog Kevin og jeg os en tur rundt, for at se og opleve hovedstaden. Ikke nogen saerlig god dag at se byen paa, for alt var doedt og mennesketomt. Vi fandt senere ud, at det var fordi, at alle byens beboere, tager ud til kysten i weekenden og hygger sig. Det skulle jeg ogsaa ha´gjort... Santiago var ikke den mest sindsoprivende oplevelse. Jeg brugte tiden der, til at slappe af, nyde solen, lyset og varmen (og poolen)... det skal der ogsaa vaere tid til, men Santiago blev mest af alt et stop paa vejen, for at komme videre sydpaa til Patagonien.

Ingen kommentarer: